Sterk Onversterkt & Volxkeuken in Merksem

  • woensdag 28 juni 2023 (19:00)

Volxkeuken Geen tijd om te koken? Geen zin in de afwas?

Op de vierde woensdag van de maand kan je in Merksemdok stressloos mee aanschuiven. Voor 6 euro geniet je van een vegetarische maaltijd. Gezond en duurzaam!

Reserveren voor de volxkeuken doe je

via een mail naar merksemdok@antwerpen.be. of aan het onthaal van Merksemdok.

Eten kan tussen 19 en 20 uur.

Na het eten serveren we een gratis akoestisch concert in samenwerking met Sterk Onversterkt. Enkel aanschuiven voor het concert kan natuurlijk ook.

Ben jij onversterkt ook zo Sterk!? Auditieplatform voor aanstormend stroomloos talent Het is voor de moderne artiest geen gemakkelijke opgave om zonder stroom te musiceren, maar het kàn wel! De denkoefening vraagt -naast een stevige dosis lef- ook de nodige creativiteit en inventiviteit.

Sterk Onversterkt daagt muzikanten uit om een ruim publiek stroomloos te entertainen. Via het auditieplatform "BJOOZS!?" (Ben Jij Onversterkt ook zo Sterk!?) kunnen artiesten stroomloos van zich laten horen. Op het podium van Merksemdok verschijnt vanavond dan ook een resem aan artiesten die de uitdaging met zichzelf aangaan.

Een avond boordevol kersvers stroomloos talent, humor, spanning en emoties, waarop ook publiek van zich mag laten horen via de publieksprijs! Onze Roeper, een professionele stroomloze presentator, leidt de avond in goede banen!

Aanmelden als artiest kan via www.sterkonversterkt.be.

Locatie:

Merksemdok

Emiel Lemineurstraat 72

2170 Merksem

Prijs:

gratis volxkeuken: 6 euro