Ukele Night in Merksem

  • woensdag 27 september 2023 (19:00)

Sterk Onversterkt & Volxkeuken

Volxkeuken

Geen tijd om te koken? Geen zin in de afwas?

Op de vierde woensdag van de maand kan je in Merksemdok stressloos mee aanschuiven. Voor 10 euro geniet je van een vegetarische maaltijd. Gezond en duurzaam!

Reserveren voor de volxkeuken doe je

via een mail naar merksemdok@antwerpen.be. 
of aan het onthaal van Merksemdok.

Eten kan tussen 19 en 20 uur.

Na het eten serveren we een gratis akoestisch concert in samenwerking met Sterk Onversterkt. Enkel aanschuiven voor het concert kan natuurlijk ook.


Ode aan de ukelele

De ukelele, dat wonderschone, multi-inzetbare en kleine instrumentje dat de laatste jaren vele muzikale harten én het grote publiek voor zich heeft gewonnen.

Deze allereerste stroomloze Ukelele Night staat volledig in het teken van de ukelele, waarvan de volle vier snaren zullen worden getokkeld, geplukt, geklopt en gestreeld door een veelvoud aan muzikantenhanden. Sterk Onversterkt nodigt artiesten van verschillend pluimage uit, elk van hen wendt dit snarige kleinood aan om zich muzikaal uit te drukken, elk van hen brengt een verhaal van liefde over de ukelele.

Een avond boordevol kleine snaartjes, vrolijk rondspringende vingers, mooie vertellingen. En dat allemaal -naar goede Sterk Onversterkte traditie- geheel zonder stroomdraadjes of micro's.

Locatie:

Merksemdok

Emiel Lemineurstraat 72

2170 Merksem

Prijs:

gratis

volxkeuken: 10 euro