Katastroof fan-dag in Lillo

zondag 11/08/2013

http://www.katastroof.be/

Nu zondag kunnen Katastroof-fans elkaar ontmoeten en marginaliteiten uitwisselen op de Katastrofale Fandag in Lillo.

Afspraak zondag 11 augustus om 12u op ‘t marktpleintje van Lillo!

Wat staat er zoal op ‘t programma?

MIET & GRIET met andere fans en katastroofleden

Te pas en te onpas worden er een paar AKOESTISCHE OPTREDENTJES gepleegd

Als jullie zelf katastrofale rommel meenemen (oude LP’s, CD’s, illegale opnamen, etc…) kunnen jullie met andere fans terplekke een RUILBEURS organiseren

STRIPTEKENAAR TOM METDEPENNINGEN laat in primeur wat teasers van de op stapel staande Katastroof-strip zien. En als ge de strip sponsort, maakt hij voor u een tekeningetje van uw favoriete Antwerpse dronkemansgroep.

MUZIKALE CRUISE! We nemen namelijk de overzetboot naar Doel.

We spelen de leukste inzendingen van onze SONGWRITERSWEDSTRIJD, waarbij fans zelf een nieuwe strofe schreven voor “Met de Wijven Niks As Last” over Koning Filip (ge kunt trouwens nog meedoen)

En dan een primeur waar echte fans een arm en een been voor veil hebben: er zullen enkele NIEUWE NUMMERS gespeeld worden die volgend jaar pas op CD zullen verschijnen!

FRISSE PINTEN!

TOT ZONDAG!


|Kalender

  • Momenteel bevat onze kalender geen activiteiten.

Organiseer je zelf een folkconcert of folkbal, stuur ons tijdig informatie door over de activiteiten die je organiseert. Wij garanderen je dat ze snel daarna op de site zal verschijnen. Organiseer je een folkbal dan kan je ook gebruik maken van het folkkalenderprogramma van Folkbalbende.