Kathleen Scheir in Den Hopsack in Antwerpen

zaterdag 12/03/2016
21:00

Katleen Scheir (zang), Matt Watts (gitaar), Diego Faes (bas), Martine de Kok (accordeon en piano) en Hans Dockx (drums).

Na haar studies jazz zang aan het conservatorium van Antwerpen, sloeg Katleen Scheir al snel een andere richting uit. Al jarenlang raakt ze de harten van menig muziekliefhebber als zangeres bij The Golden Glows. Ze verdiende haar sporen ook al bij onder meer Hugo Spencer (wijlen bassist van Ferre Grignard), de Amerikaanse bluesman Guy Davis, Matt Watts en haar eigen band Het Muzikament, waarmee ze de favoriete muziek van ziekenhuispatienten speelt.

Al enkele jaren werkt ze aan een eigen repertoire. De dertig voorbij en heel wat ervaring op de teller, is de tijd rijp om haar eigen band aan je voor te stellen. Geen pure jazz, wel sterke folky tekstnummers in de traditie van Joni Mitchell en Alela Diane, maar in een eigen uitgepuurde stijl. De teksten zijn poëtisch en graven diep in haar eigen leven.


Den Hopsack, Grote Pieter Potstraat 24, 2000 Antwerpen
http://www.denhopsack.be


|Kalender

  • No events.

Organiseer je zelf een folkconcert of folkbal, stuur ons tijdig informatie door over de activiteiten die je organiseert. Wij garanderen je dat ze snel daarna op de site zal verschijnen. Organiseer je een folkbal dan kan je ook gebruik maken van het folkkalenderprogramma van Folkbalbende.