King Dalton in de Arenbergschouwburg in Antwerpen

vrijdag 5/10/2018
20:30

King Dalton kent zijn muzikale oorsprong op de hoek van de straat, op eindeloze jams op allerlei festivals, van pool tot evenaar. Al meer dan 20 jaar delen de bandleden hun muzikaliteit in allerhande verschillende formaties zoals o.a. Think of One, Lais, Aedo, Zita Swoon, A Brand, The Broken Circle Breakdown Band, Stavroz…

Vanaf de release van hun debuutalbum King Dalton bewegen ze zich doorheen bruine cafés, rokerige clubs en broeierige festivals. Blues, folk, jazz, avant-garde, psychedelica, organische funk of trance: King Dalton is het allemaal!

Samen met het derde album The Third ontstond ook de drang om na een intensieve zomer weer naar binnen te gaan en terug te grijpen naar de akoestische oerkracht van hun muziek en op die manier hun songs uit te kleden tot hun puurste vormen en klanken.

Arenbergschouwburg
Arenbergstraat 28, 2000 Antwerpen


|
Organiseer je zelf een folkconcert of folkbal, stuur ons tijdig informatie door over de activiteiten die je organiseert. Wij garanderen je dat ze snel daarna op de site zal verschijnen. Organiseer je een folkbal dan kan je ook gebruik maken van het folkkalenderprogramma van Folkbalbende.