Kleinkunsteiland in De Roma in Borgerhout

donderdag 30/01/2014
20:32

KLEINKUNSTEILAND
Met Lucas Van den Eynde, Jan De Smet, Barbara Dex & Nele Goossens
Do 30 januari 2014 • 20u30
Kleinkunsteiland
DE ROMA
ZITTEND
€ 22/20

Alles in de muziek keert wel eens terug. De betere Nederlandstalige songs zijn eigenlijk nooit weg geweest. Daarom is kleinkunst zo springlevend. Na het succes van de vorige tournees, neemt ‘Kleinkunsteiland’ je opnieuw mee in een totaalprogramma met een waaier aan muzikale en tekstuele pareltjes. Twee vrouwen, twee mannen. Alle vier staan ze opnieuw te trappelen om je mee te nemen in hun eigenzinnige en geestige interpretaties. Onder het thema ‘humor in de kleinkunst’ zullen songs van onder meer Toon Hermans, De Nieuwe Snaar, Kommil Foo, Wim Sonneveld zeker de revue passeren. Kleinkunsteiland biedt je de gelegenheid om nog eens terug te keren naar de sfeer van deze nostalgische liedjescarrousel.

MET: JAN DE SMET, BARBARA DEX, NELE GOOSSENS, LUCAS VAN DEN EYNDE; MUZIKANTEN: STOY STOFFELEN (DRUMS); IVAN SMEULDERS (PIANO, ACCORDEON, ORKESTLEIDER), EMILE VERSTRAETEN (GITAAR, VIOOL), WOUTER BERLAEN (BAS)

http://www.ajaproductions.be

Meer info

De Roma
Turnhoutsebaan 286, 2140 Borgerhout
Reservatie: 03 2929740


|Kalender

  • No events.

Organiseer je zelf een folkconcert of folkbal, stuur ons tijdig informatie door over de activiteiten die je organiseert. Wij garanderen je dat ze snel daarna op de site zal verschijnen. Organiseer je een folkbal dan kan je ook gebruik maken van het folkkalenderprogramma van Folkbalbende.