Jokke Schreurs solo bij KAS Attenhoven in Kapellen (om 14u)

zondag 2/09/2018
14:00

Gratis concert van een uitzonderlijke gitarist.

Jokke Schreurs leerde, lang geleden, eerst fingerpicking (Blues, Ragtime, Pierre Bensusan, John Renbourn…) en ging dan Jazz spelen, met plectrum.

Al gauw ging hij de twee combineren tot zijn toch wel bijzondere rechterhandtechniek met plectrum en twee vingers. Daarmee kan hij “volledig” spelen, melodie, harmonie en bas, zoals fingerpickers of klassiekers.
Jokke schreef uitgepuurde composities en bewerkte bestaande muziek voor solo-gitaar. Je kan voorbeelden horen op zijn twee solo-cd’s “Mijnen Tijd”(2003) en “Gaan”(2011).
Jokke heeft veel en graag in kleine clubs en in huiskamers gespeeld, in die heerlijke atmosfeer waar mensen “te gast” zijn. Hij vertelt graag en praat graag met de mensen waar hij voor speelt, zoals het een goede gastheer betaamt.

Kostprijs: vrije bijdrage

KAS Attenhoven
Waterstraat,30, 2950 Kapellen


|Kalender


Organiseer je zelf een folkconcert of folkbal, stuur ons tijdig informatie door over de activiteiten die je organiseert. Wij garanderen je dat ze snel daarna op de site zal verschijnen. Organiseer je een folkbal dan kan je ook gebruik maken van het folkkalenderprogramma van Folkbalbende.