KlezmicnoiZ op Kerkstraatplage in Antwerpen (gratis)

vrijdag 26/07/2019
21:30

20.30U – RAMOS
Ramos, een gegeerde jonge artieste uit hartje Antwerpen met Marokkaanse roots. Begonnen aan muziek door pestgedrag. Inmiddels is ze niet meer weg te denken door de jongeren en word ze geboekt op scholen, evenementen, verjaardagen en noem maar op. Op social media gaat het superhard! Ramos zingt naast haar eigen songs, ook covers en mash-ups van verschillende artiesten. Deze zijn te bewonderen op youtube !

21.30U – KLEZMICNOIZ
KlezmicnoiZ, sinds 1996, speelt Jiddische klezmer variaties en traditionele thema’s op een hedendaagse manier herwerkt. Vermengd met invloeden uit jazz en balkan muziek noemen ze het zelf graag hun eigen mix van een oud repertoire uit “Jiddishtan en balkanikov” of “Urban Klezmer sounds”.

23.00U – OPENLUCHTFILM: BOHEMIAN RHAPSODY
Bohemian Rhapsody’ volgt het verhaal van de Britse band Queen met leadzanger Freddie Mercury. De band, die in 1970 wordt opgericht, weet al snel door te breken met diverse hits als ‘We Will Rock You’ en ‘Radio Ga Ga’. De band weet door de jaren heen een legendarische status te vergaren met als hoogtepunt het Live Aid benefietconcert in 1985.

Willebrordusplein, Antwerpen
Meer info: http://www.willibrordus.be/podium-kerkstraatplage/


|Kalender

  • No events.

Organiseer je zelf een folkconcert of folkbal, stuur ons tijdig informatie door over de activiteiten die je organiseert. Wij garanderen je dat ze snel daarna op de site zal verschijnen. Organiseer je een folkbal dan kan je ook gebruik maken van het folkkalenderprogramma van Folkbalbende.