Koeneke (14u) en De Jeff (20u) in Café Rood-Wit in Berchem

zaterdag 9/06/2018
14:00

za 9/6/18: 14.00-16.00: Koeneke: Eigen werk + John Lundstrom
za 9/6/18: 20.00-22.00: De Jeff: muziektheater

Artiest : Koeneke/Koenraad Gordon
Biografie Koeneke
Kunstschilder :schetsen en olieverf op doek.
Antwerpse Kleinkunst eigen muziek en tekst. Bewerkte covers en liedjes van Djon Lundstrom. Op 15 jarige leeftijd begon ik gitaar te spelen en engelstalige liedjes te maken. Toen ik 16 was hadden mijn ouders een restaurant aan de lange Beeldekensstraat waar Djon Lundstrom regelmatig kwam als vriend en klant. Zo leerde ik hem kennen en toen hij mij enkele liedjes hoorde spelen in ons restaurant mocht ik al snel met hem overal in Vlaanderen en Nederland mee gaan optreden. De voorwaarde waren 2 dingen;dat ik mijn liedjes voortaan in het Antwerps zou schrijven en dat ik met eerste gespaarde centjes van de optredens een goei duur gitaar zou kopen. En zo geschiede……..en ik was vertokken als artiest.
Deel 1 Liedjes van Koeneke en Deel 2 Liedjes van mijn leermeester John Lundstrom

Een jaartje geleden bracht een 7-koppige band het hilarisch magisch realistisch musikteater
“De Jeff komt nimmer terug “

Nu is het tijd voor deel 2 van deze trilogie

Jeff die zijn madame Jeanne kwijtspeelde aan een collega vind na 25 jaar haar dagboek in een schoendoos op zolder. Met een lach en een traan vertelt en zingt hij haar/zijn verhaal.


Vrije bijdrage

Podiumcafé Rood-Wit, Generaal Drubbelstraat 42, 2600 Berchem
http://www.roodwit.be


|Kalender

  • No events.

Organiseer je zelf een folkconcert of folkbal, stuur ons tijdig informatie door over de activiteiten die je organiseert. Wij garanderen je dat ze snel daarna op de site zal verschijnen. Organiseer je een folkbal dan kan je ook gebruik maken van het folkkalenderprogramma van Folkbalbende.