La Historia (14u) en Lindark (20u) in Café Rood-Wit in Berchem

zaterdag 29/06/2019
14:00

za 29/6/19: 14:00- 16:00: La Historia: Spaans, Zuid-Amerikaans Latino
za 29/6/19: 20.00-22.00: Lindark: covers

La historia= Victor ;gitaar ,Salih;cajon en Alexandra ;zang , brengen u Spaanstalige chansons,waaronder zuid-Amerikaanse,Zigeuner en Ladino liederen… Ze vertellen over het leven en de dood,en natuurlijk en vooral over de liefde !!Laat u meevoeren naar een zuiderse melancholische intieme sfeer door dit trio, op de eerste zaterdagnamiddag van de zomervakantie ….

Lindark pakt graag aan: rock, blues, country of zoete pop covers worden afgewisseld met eigen nummers door dit Bossche duo bestaande uit Linda (zang/basgitaar) en Mark (zang/gitaar). Met veel plezier wordt je meegevoerd naar de het zuiden van USA met Dolly Parton, de eigenzinnige klanken van de Talking Heads of de jaren ’60 in Engeland met Cream of The Beatles. Met liefde uitgevoerd en er is altijd wat mee te zingen!


Vrije bijdrage

Podiumcafé Rood-Wit, Generaal Drubbelstraat 42, 2600 Berchem
http://www.roodwit.be


|Kalender

  • No events.

Organiseer je zelf een folkconcert of folkbal, stuur ons tijdig informatie door over de activiteiten die je organiseert. Wij garanderen je dat ze snel daarna op de site zal verschijnen. Organiseer je een folkbal dan kan je ook gebruik maken van het folkkalenderprogramma van Folkbalbende.