Lady and the Nerd (Kevin Van Staeyen en co) op het Kiel (gratis!)

dinsdag 22/11/2011
20:15

Lady and the nerd is de nieuwste formatie gevormd rond violist en zanger Kevin C.S. Van Staeyen (Le Trio Perdu). Ze brengen muziek over en soms zelfs voor nerds en mooie vrouwen.

Lady and the nerd is de nieuwste formatie gevormd rond violist en zanger Kevin C.S. Van Staeyen (Le Trio Perdu). We brengen muziek over en soms zelfs voor nerds en mooie vrouwen. Imago kakkers en mainstreamers zullen het waarschijnlijk maar niets vinden maar iedereen met een relativerend vermogen, gevoel voor humor of zelfkennis zal de teksten zeker weten te waarderen.

Kevin heeft zich weten te omringen met absolute topmuzikanten. Met name(n):

Stijn Wauters
Deze pianovirtuoos studeerde o.a. bij Peter Lesage (keyboards bij Filip Kowlier, Moiano,Gabriel Rios), Sabine Haenebalcke, Christoph Erbstösser en Erik Vermeulen en studeerde in 2007 met grootste onderscheiding af aan het conservatorium van Antwerpen.

Je kan Stijn bewonderen in talloze bands en formaties, maar ga vooral eens kijken naar “The Jacquelines”, “The Smokey Midnight Gang” en “The Swing Dealers”. Of kom gewoon eens kijken naar Lady and the Nerd.

Pieter Vandeveire
Als bassist is deze meneer zeker geen onbekende. Hij speelde al bij het Vlaams Radio Orkest, de Vlaamse Opera, Le Trio Perdu en zelfs occasioneel met Wannes Van De Velde. Tot voor kort had hij meer interesse in viola da gamba, waarmee hij de eerste prijs won op een internationaal gambaconcours in Sevilla. Gelukkig bracht Kevin hem opnieuw in contact met zijn ware ik en is hij terug als contrabassist en zanger (!) te bewonderen in deze nieuwe formatie!

Jelle Van Giel
De drummer was vroeger altijd de loser van de groep. Helaas zijn de tijden veranderd en kan je zelfs je drummer niet meer uitlachen. Deze topdrummer studeerde o.a. bij Dirk Dergent, Swa Mercelis, Jim Black, Ari Hoenig, Dre Pallemaerts,… Hij behaalde vlotjes zijn diploma aan het conservatorium van Antwerpen en volgt nu een masteropleiding in Den Haag.

Maar hoewel zijn studie nog niet is afgerond, mocht deze meneer toch al het podium delen met o.a. Toots Thielemans, Jef Neve, Freddy Sunder, Raymond Van Het Groenewoud, Axl Peleman, …

Omdat hij het zo lief vroeg, mag hij vanaf nu ook het podium met delen met de andere leden van Lady and the Nerd.

Stijn Wauters, Pieter Vandeveire, Jelle van Giel, Kevin c.s. Van Staeyen

22/11/2011 20:15u
Contact: Schijfstraat 105
2020 Antwerpen 2
http://www.nova-kiel.be/programma/4285/lady-and-the-nerd-cd-voorstelling/kevin-c-s-van-staeyen
Email: eb.ne1606554475prewt1606554475na.da1606554475ts@av1606554475on1606554475
Tel: 03 259 04 20


|Kalender

  • Momenteel bevat onze kalender geen activiteiten.

Organiseer je zelf een folkconcert of folkbal, stuur ons tijdig informatie door over de activiteiten die je organiseert. Wij garanderen je dat ze snel daarna op de site zal verschijnen. Organiseer je een folkbal dan kan je ook gebruik maken van het folkkalenderprogramma van Folkbalbende.