Lady Angelina (15u) en The Daisy Crookeds (18u30) in Willebroek

zaterdag 21/09/2019
18:30

Zaterdagnamiddag is het familiedag waarbij de Willebroekse verenigingen op overtuigende wijze voor sfeer en entertainment zullen zorgen met talrijke workshops, attracties en leuke standjes Er is food, drinks en ook springkastelen voor de allerkleinsten. Voor de waaghalzen is er een Deathride en op het podium is er om 15 u voor iedereen vanaf 4 j. de familievoorstelling met Lady Angelina. Wanneer we afgaan op de vorige jaren zal de belangstelling massaal zijn. Indien het weer (zoals vorig jaar) toch zou tegenzitten houden we een grote tent achter de hand.

De tweede festivaldag besluiten we met een optreden van de The Daisy Crookeds.

LADY ANGELINA

Familievoorstelling voor iedereen vanaf 4 jaar

Ken jij veel groentenboerinnen die op hun dak een moestuin hebben? Lady Angelina maalt er niet om en tuiniert onverstoorbaar verder, intussen vogeltjes lokkend met haar fluitjes. Zodra ze haar zingende zaag ontplooit zijn we vertrokken voor een grasgroene trip ! Een heerlijke muzikale voorstelling vol leuke groentenliedjes en zotte instrumenten. Wie weet lust je na afloop wel spruitjes?!

PROGRAMMA

14U OPTREDENS, ATTRACTIES EN WORKSHOPS

15U LADY ANGELINA

18.30U THE DAISY CROOKEDS

BEL-AIR WOODS 2019 – FEESTELIJK OPENINGSWEEKEND
20, 21 en 22 SEPTEMBER 2019
Park Kasteel Bel-Air
Inkom gratis
Ism Moods

Meer info


|
Organiseer je zelf een folkconcert of folkbal, stuur ons tijdig informatie door over de activiteiten die je organiseert. Wij garanderen je dat ze snel daarna op de site zal verschijnen. Organiseer je een folkbal dan kan je ook gebruik maken van het folkkalenderprogramma van Folkbalbende.