LÆLE in Den Hopsack in Antwerpen

zaterdag 26/10/2019
21:00

Indie-pop met Zachte elektronische lijnen, minimale ritmische patronen en subtiele beats.

LÆLE is het soloproject van Ella Vermeir. Wat startte als een experimentje op de zolderkamer, groeide uit tot een verzameling eigen nummers. Ze ontwikkelde een geheel eigen sound met voornamelijk zachte elektronische lijnen, minimale ritmische patronen en subtiele beats. Gecombineerd met de fragiele teksten en breekbare stem ontstaat een klanktapijt dat doet denken aan Daughter of London Grammar.

Zowel de tekst als muziek van de nummers werden door Ella geschreven. Na een tijd aan de nummers geschaafd te hebben, bouwde ze recent een live-set uit. Ze laat zich hierbij begeleiden door toetsenist Mirek Coutigny.

Luminous Dash: “(…) Elektronische indiepop met (zeer veel) weerhaakjes. Teksten om even bij stil te staan, maar toch ingekleed in pakkende melodieën zoals deze Idol. Een nummer dat je alsmaar wil horen, al was het maar wegens de prachtstem van Ella.”

https://vi.be/laele


Vrije bijdrage

Den Hopsack, Grote Pieter Potstraat 24, 2000 Antwerpen
http://www.denhopsack.be

 


|
Organiseer je zelf een folkconcert of folkbal, stuur ons tijdig informatie door over de activiteiten die je organiseert. Wij garanderen je dat ze snel daarna op de site zal verschijnen. Organiseer je een folkbal dan kan je ook gebruik maken van het folkkalenderprogramma van Folkbalbende.