Laïs en Maandacht in Lier

zaterdag 21/04/2012
20:15

ZATERDAG 21 APRIL 2012, 20U15
Laïs en Maandacht brengen met ‘Songs We Embrace’ nummers die ze altijd al eens hebben willen zingen, maar waar ze nog nooit toe kwamen. Eigen rootsy versies van bekende en minder bekende covers, bijna vergeten parels, nummers met een verhaal… en gezongen in verschillende talen. Opzwepend, broos, ontroerend, zwoel, pijnlijk en vrolijk, de dames schuwen niets.

Verscheidene gesmaakte cd’s, voorprogramma’s van onder meer Luka Bloom en Sting, platgespeelde festivalweiden van Pinkpop, Werchter, Dranouter… De dames van Laïs zijn geen onbekenden meer. Het publiek viel in de loop van de jaren voor hun engelachtige samenzang en hun frisse muzikale energie.

van/met Jorunn Bauweraerts, Annelies Brosens en Nathalie Delcroix (zang)
Ron Reuman (drums, percussie en bandleiding), Axl Peleman (akoestische gitaar, mandoline, bariton, slide…), Bjorn Eriksson (elektrische gitaar), Thomas De Smet (Zita Swoon, Think of One)

LIERS CULTUURCENTRUM
Aarschotsesteenweg 3
2500 Lier

T. 03 488 06 79
F. 03 480 06 36


|Kalender


Organiseer je zelf een folkconcert of folkbal, stuur ons tijdig informatie door over de activiteiten die je organiseert. Wij garanderen je dat ze snel daarna op de site zal verschijnen. Organiseer je een folkbal dan kan je ook gebruik maken van het folkkalenderprogramma van Folkbalbende.