Laïs in Lier

donderdag 12/12/2019
20:15

25 jaar Laïs

Het is al meer dan twintig jaar geleden dat Laïs doorbrak op Dranouter Folkfestival en de Belgische hitparades bestormde met ’t Smidje aan hun zijde. Het startschot van een lange en succesvolle carrière.
Laïs is klaar voor een bloemlezing uit hun eigen repertoire. Een genereuze greep uit vijfentwintig jaar Laïs vol hoogtepunten en buitenbeentjes. Een muzikale terugblik die eens te meer hun unieke karakter bevestigt.
Het was de geweldige Emmylou Harris die 1996 op Dranouter met open mond naast het podium stond en een briefje voor de meisjes achterliet: “To the three angelvoices. Also enjoyed meeting you and hearing you sing – a lovely surprise. Wish you all the best and hope our paths cross again. Stay true to the music in your heart.”
Ze kan gerust zijn. De engelenstemmen zijn gebleven en nog altijd zijn ze trouw aan hun grote liefde: de muziek.

Bezetting :
Annelies Brosens, Nathalie Delcroix, Jorunn Bauweraerts
Bjorn Eriksson (gitaar)
Tomas De Smet (bas)
Seraphine Stragier (cello, viool, harp)
Hans Quaghebeur (draailier, accordeon,….)
Roel Poriau (drum)

PRIJZEN
Uitpas Lier : 22 euro
Standaard : 24 euro

LOCATIE
CC De Mol
Aarschotsesteenweg 3
2500 Lier

https://www.lierscultuurcentrum.be/programma/las-25-jaar-las/12570


|Kalender


Organiseer je zelf een folkconcert of folkbal, stuur ons tijdig informatie door over de activiteiten die je organiseert. Wij garanderen je dat ze snel daarna op de site zal verschijnen. Organiseer je een folkbal dan kan je ook gebruik maken van het folkkalenderprogramma van Folkbalbende.