Laïs in Merksem

zaterdag 10/12/2016
20:15

Midwinter Tales / Episode 2

Deze winter wordt zoals een winter moet zijn, met bevroren sloten, koude tenen en een warm hart. En met dat vleugje mystiek dat zich zo thuis voelt als mensen zich verenigen. Want Laïs gaat deze winter opnieuw doen wat ze zo graag doen en waar ze al jaren zo ontzettend goed in zijn.

Met ‘Midwinter Tales / Episode 2’ gaan ze een welluidend en door velen innig gewenst vervolg geven aan wat ze het beste kunnen: zingen op hemelse plaatsen met duivels genoegen en in perfecte harmonie.

De samenhorigheid uit vroeger tijden krijgt in deze nieuwe kerktour een even onverwacht als aangenaam tweede leven. Ondersteund door Tim Vandenbergh op contrabas en Seraphine Stragier op cello, harp en viool brengen ze veelzijdigheid, meerstemmigheid, schoonheid en frivoliteit. En dat met een volledig nieuw repertoire.

Licht in de duisternis en verbroedering alom.
Hallelujah!

za 10 dec 2016 – 20.15 uur

prijzen
Kassa: 18 euro
VVK: 16 euro
VT-statuut: 2 euro

locatie
cultuurcentrum Merksem
Sint-Bartholomeuskerk
Sint-Bartholomeusstraat 1A
2170 Merksem

Meer info


|Kalender

  • Momenteel bevat onze kalender geen activiteiten.

Organiseer je zelf een folkconcert of folkbal, stuur ons tijdig informatie door over de activiteiten die je organiseert. Wij garanderen je dat ze snel daarna op de site zal verschijnen. Organiseer je een folkbal dan kan je ook gebruik maken van het folkkalenderprogramma van Folkbalbende.