Laïs: Songs we embrace in De Roma

zaterdag 8/09/2012
20:31

za 8 sep: 20u30 – € 18/16 – zittend

De dames van Laïs zijn al lang geen onbekenden meer. Het publiek viel in de loop van de jaren voor hun engelachtige samenzang en hun frisse muzikale energie. Ook vandaag blijven Jorunn Bauweraerts, Annelies Brosens en Nathalie Delcroix nog steeds verrassen met een heel eigen geluid.
In samenwerking met Maandacht brengen zij nu ‘Songs we embrace’: nummers die ze altijd al eens hebben willen zingen, maar waar ze nooit toe kwamen. Eigen rootsy versies van bekende en minder bekende covers, bijna vergeten parels, nummers met een verhaal. Opzwepend, broos, ontroerend, zwoel, pijnlijk en vrolijk; de dames schuwen geen emoties.

“De drie zongen – tegen hun gewoonte in – soms samen, soms in duo, vaak alleen, en die variatie is de grote rijkdom van deze tournee. (…) Omdat er prachtige momenten te horen waren, nemen we aan dat de dames nog zullen groeien in dit programma. Maar zoals Songs we embrace nu al geborgen zit in een smaakvol decor (‘onze living’) en een vijfkoppige, toegenegen band, staat de productie garant voor een eenvoudige, warme en ook leerrijke liedjesavond.” (Peter Vantyghem in DE STANDAARD)

JORUNN BAUWERAERTS, ANNELIES BROSENS EN NATHALIE DELCROIX (ZANG); RON REUMAN (DRUMS, PERCUSSIE EN BANDLEIDING); AXL PELEMAN (AKOESTISCHE GITAAR, MANDOLINE, BARITON, SLIDE); BJORN ERIKSSON (ELEKTRISCHE GITAAR); THOMAS DE SMET (BAS); SERAPHINE STRAGIER (CELLO, VIOOL, HARP)
http://www.lais.be

Meer info.

Zaal
Turnhoutsebaan 286
B-2140 Borgerhout

Ticketbalie
Turnhoutsebaan 327
B-2140 Borgerhout
Tel.: +32(0)3 292 97 40
Fax: +32(0)3 292 97 51


|Kalender


Organiseer je zelf een folkconcert of folkbal, stuur ons tijdig informatie door over de activiteiten die je organiseert. Wij garanderen je dat ze snel daarna op de site zal verschijnen. Organiseer je een folkbal dan kan je ook gebruik maken van het folkkalenderprogramma van Folkbalbende.