Lakshmi + Plaisir d’Amour // dubbelconcert in ‘t Ey in Belsele (om 16u30)

zondag 22/04/2018
16:30

Lakshmi Matthieu werd op jonge leeftijd reeds betoverd door de heldere klanken van de Keltische
harp en verdiepte zich naast haar studies in de klassieke pedaalharp in de speeltechnieken en het grote muzikale oeuvre van dit instrument. Reeds tien jaar staat ze enthousiast aan het roer van de harpklassen in Waregem, Gent en Meise en laat in haar lessen ook de verschillende volkse invloeden en Keltische muziek aan bod komen. Ze richtte in haar thuisbasis het “Waasland Celtic Harp Center” op, waarmee ze de Keltische harp in België wil promoten en haar liefde voor de Keltische muziek wil delen met iedereen. Als bezielster van de FCHM (Flanders Celtic Harp Meeting) speelt zij op dit namiddagconcert een kort voorprogramma.
http://www.lakshmi.be
http://www.sharpsound.be

​Het duo Anouk Platenkamp (Keltische harp, zang) en Jos Koning (viool, viola d’amore, strijlpsalter, zang) gaat door het leven onder de naam Plaisir d’Amour. Wie kent deze unieke melodie van Jean-Paul-Égide Martini niet? De unieke samenwerking tussen deze twee zeer ervaren musici levert prachtige sfeermuziek op.
Met hun muziek roepen ze beelden op van de Ierse heidevelden, de mistige Schotse Highlands, de rotsen van Bretagne en de eindeloze Zweedse bossen. Maar Plaisir d’Amour schuwt het experiment niet; daardoor blijft de muziek steeds weer fris en origineel. Opzwepend en innig.

Deze twee gepassioneerde musici beheersen hun instrumenten volledig. Een onvergetelijke muzikale ervaring!

Inkom leden € 10 / niet-leden € 13

Graag reserveren via de reserveerknop.

Deuren open om 16u.

Meer info

Muziekclub ‘t Ey vzw
Koutermolenstraat 6b
9111 Belsele
03 772 11 93
0497 35 46 94
eb.te1600822461nyks@1600822461yet1600822461
http://www.tey.be


|
Organiseer je zelf een folkconcert of folkbal, stuur ons tijdig informatie door over de activiteiten die je organiseert. Wij garanderen je dat ze snel daarna op de site zal verschijnen. Organiseer je een folkbal dan kan je ook gebruik maken van het folkkalenderprogramma van Folkbalbende.