Le Temps du Mois in Antwerpen (om 18u)

vrijdag 9/08/2013
18:00

Welk seizoen het ook is, telkens we Le Temps du Mois’ horen, breekt de mediterrane zon door. En dat heeft alles te maken met de virtuoze flair waarmee dit kwartet Franse Chansons en swing classics aan elkaar rijgt. Hun ingrediënten: een gitaar, een contrabas, een viool, een Provencaalse accordeon en af en toe een zwoele croonerstem. Meer heb je niet nodig om een verliefde Amélie Poulain guitig van achter een hoekje te zien knipogen.

Wie Le Temps du Mois zegt, denkt aan eeuwigdurende déjeuners sur l’herbe, krekels en buikvlinders. Af en toe wordt de langoureuze Parijse ambiance doorkruist door wilde klezmerakkoorden of vakkundig verwerkte all-time classics.

Blijf bij al dit moois maar eens op uw stoel zitten. Wedden dat het niet lukt?

vr 9 aug 2013 – 18.00 uur

PRAKTISCH

VVK concert + eten: 10 euro
KASSA concert + eten: 12 euro
KASSA concert: 6 euro

locatie
Biodroom
Willem Gijsselsstraat z/n
2050 Antwerpen

Voor de volkskeukens is reserveren aangeraden. Dat kan via http://www.local-store.be. Komt u alleen naar het concert, dan hoeft u niet te reserveren.
10 euro vvk concert + eten – reserveren op website Local Store of via tel. 03 663 66 76
12 euro eten en concert ter plaatse
6 euro enkel concert – niet te reserveren


|Kalender

  • Momenteel bevat onze kalender geen activiteiten.

Organiseer je zelf een folkconcert of folkbal, stuur ons tijdig informatie door over de activiteiten die je organiseert. Wij garanderen je dat ze snel daarna op de site zal verschijnen. Organiseer je een folkbal dan kan je ook gebruik maken van het folkkalenderprogramma van Folkbalbende.