Le Trio Joubran in De Roma in Borgerhout

vrijdag 29/11/2019
20:00

LE TRIO JOUBRAN
CONCERTJAZZFOLKMIDDEN-OOSTEN

zittend
€21.00 – €23.00

Drie broers, drie ouds: Samir, Wissam en Adnan Joubran. De broers componeren al hun nummers samen en als ze bijeenkomen in de studio of op het podium klinken de drie solisten plots als één stem. In hun spel op de Arabische luit leggen ze hart en ziel.

De familie Joubran komt uit Nazareth in Palestina en bracht al verschillende generaties oudspelers voort. Bovenal is de muziek van het trio een verderzetting en demonstratie van een lange traditie. Door poëzie van Mahmoud Darwish op muziek te zetten, dragen ze nog meer de Palestijne culturele identiteit uit.

Sinds 2002 maakt Le Trio Joubran wereldwijd naam en faam. Zo stonden de drie broers al op het podium van het Olympia in Parijs en Carnegie Hall in New York. Live krijgt hun muziek nog meer diepgang door het samenspel en de improvisatie met een cellist en twee percussionisten.

Locatie: De Roma, Turnhoutsebaan 286, 2140 Borgerhout

Meer info


|Kalender

  • No events.

Organiseer je zelf een folkconcert of folkbal, stuur ons tijdig informatie door over de activiteiten die je organiseert. Wij garanderen je dat ze snel daarna op de site zal verschijnen. Organiseer je een folkbal dan kan je ook gebruik maken van het folkkalenderprogramma van Folkbalbende.