Le Trio Perdu in Lo Pétillante in Broechem

donderdag 6/06/2019
20:15

DO 06/06 LE TRIO PERDU
SoLO-CONCERT • 20:15 • vrije bijdrage

De jongens willen er iets speciaals van maken en dus zijn ze nog volop aan het vergaderen wat ze precies gaan doen. De heren zijn gespecialiseerd in klezmer en gipsy swing, maar ze grasduinen net zo graag in aanleunende repertoires. We zijn er nu al zeker van dat het naar goede gewoonte virtuoos, grappig en gezellig wordt! Dat kan ook niet anders met zulke klassebakken als muzikanten. Viool en zang: Kevin ‘NeoNerd’ Van Stayen. Jokke ‘Wannes in Jazz’ Schreurs en Chris ‘Jazz Van’ Mentens (hoofd van de jazzafdeling van De! Kunsthumaniora in Antwerpen). Ze spelen elk nog in 13 andere projecten, maar voor Trio Perdu bundelen ze hun krachten. Verlaat uw tuistoel, blaas het feest af en kom met z’n allen naar LO Pétillante voor het allerlaatste SoLO-concert van het seizoen.

Onze spion ter plaatse probeert de vergadering af te luisteren, en zodra we meer nieuws hebben, zetten we dat voor u meteen in de volgende nieuwsbrief! Wie intussen al wat meer wil weten kan terecht op hun website. Wie even zoekt, vindt daar ook dit leuke filmpje.

Meer info


Lo Pétillante
Antwerpsesteenweg 98
2520 Broechem
Website

 

 


|Kalender

  • No events.

Organiseer je zelf een folkconcert of folkbal, stuur ons tijdig informatie door over de activiteiten die je organiseert. Wij garanderen je dat ze snel daarna op de site zal verschijnen. Organiseer je een folkbal dan kan je ook gebruik maken van het folkkalenderprogramma van Folkbalbende.