Le Vent du Nord (CAN) in Beveren

donderdag 17/11/2016

Het talent en de sterke podiumprésence van Le Vent du Nord zijn intussen wereldwijd vermaard. De 800.000 verkochte cd’s liegen er dan ook niet om. Dankzij hun uitmuntende muzikaliteit is de groep erin geslaagd om voor traditionele muziek uit Québec een breed muzikaal draagvlak te creëren. Verloren gewaande tradities herleven tijdens hun intense en dynamische optredens.

“Exceptionally skilled, exceptionally experienced, and exceptionally entertaining. This new album ‘Têtu’ digs deep into the tradition, and again it is presented as modern and vital” (SING OUT, USA)

Na meer dan 1.500 concerten in Amerika en Europa staat de band opnieuw klaar om zijn nieuwste album te presenteren. Têtu werd recent genomineerd voor de Songlines Music Awards 2016.

Waar
CC Ter Vesten, Gravenplein 2, 9120 Beveren

Meer info
http://tervesten.beveren.be/muziek/le-vent-du-nord-ca


|Kalender


Organiseer je zelf een folkconcert of folkbal, stuur ons tijdig informatie door over de activiteiten die je organiseert. Wij garanderen je dat ze snel daarna op de site zal verschijnen. Organiseer je een folkbal dan kan je ook gebruik maken van het folkkalenderprogramma van Folkbalbende.