Lente-instuif Danskant Antwerpen in Merksem

zaterdag 21/05/2016
20:00

Op 21 mei 2016 organiseert Danskant Antwerpen een spetterende instuif in het fort van Merksem (kort bij de Carrefour op de Bredabaan).

Zoals vorig jaar maken ze er nu ook echt iets speciaals van. Op het programma staan toffe dansen uit allerlei tradities.

Meer info: http://www.danskant-antwerpen.be/

Wegbeschrijving naar het Fort van Merksem
Het fort van Merksem ligt binnen de fortgrachten aan ‘t eind van de Fortsteenweg te Merksem en bestaat uit verschillende gebouwen. We brengen vanaf de parking wegwijzers « Danskant » aan. De Fortsteenweg is slechts +/_ 200 m lang en takt af van de Bredabaan, tegenover de Carefour.

Komend van Gent, Brussel, Mechelen, Hasselt, …
Neem de Ring rond Antwerpen (E19) richting BREDA. Rij de afritten « Merksem » en « Bergen op Zoom » voorbij.
Aan de afrit « Oude Bareel » verlaat je de E19. (deze afrit loopt even nog samen met deze naar Brasschaat-Kapellen). Op het einde van de afrit kom je op de Bredabaan terecht. Die volgt je naar RECHTS (eventjes terug richting ‘ ‘t stad’ en Merksem) tot je aan de verkeerslichten bij de grote Carrefour komt. Daar neem je RECHTS de Fortsteenweg.

Komend vanuit Antwerpen
Neem de Bredabaan doorheen Merksem richting Kapellen en Brasschaat. Aan de Carrefour draai je linksaf de Fortsteenweg in.

Openbaar vervoer vanuit Antwerpen
Neem vanaf de Rooseveltplaats de bussen 63, 64, 65 of 67 tot aan de Carrefour.

Met tram 3 rij je tot aan de terminus te Merksem.


|Kalender


Organiseer je zelf een folkconcert of folkbal, stuur ons tijdig informatie door over de activiteiten die je organiseert. Wij garanderen je dat ze snel daarna op de site zal verschijnen. Organiseer je een folkbal dan kan je ook gebruik maken van het folkkalenderprogramma van Folkbalbende.