Lies en Jeroen in Lo Pétillante in Broechem

donderdag 2/02/2017
20:15

Lies Van Camp: zang & gitaar, Jeroen Knapen: zang en gitaar

CONCERT 20:15 (deuren: 19:45)

Prijsbeesten Lies en Jeroen komen naar LO Pétillante! “Twee stemmen en twee gitaren,” zo werden ze aangekondigd tijdens BJOOZS 2016. De in de folkwereld alomtegenwoordige Jeroen Knapen en één van z’n studenten, Lies, betraden ‘vol verwachting’ het podium van een volledig gevuld Lo Pétillante. Met hun bijzonder geslaagde bewerkingen van prima gekozen nummers als ‘That’s What’s Up’, ‘Fare Thee Well’, ‘Weight of Lies’ en het catchy uitgevoerde ‘Hurricane Love – You Are The Sun’, sleepten ze bij de wedstrijd ‘Ben Jij Onversterkt Ook Zo Sterk 2016’ zowel de publieksprijs als de LO Pétillanteprijs in de wacht.
Met een rugzak vol extra nummers zijn ze nu helemaal klaar om zich aan u voor te stellen met een volwaardig programma.

Jeroen stond al eerder op de planken van het LO Pétillante-podium met Nightshift. Momenteel speelt hij bij meerdere formaties (o.a. met Wouter Vandenabeele, bij Mustafa Asvar, Red Coat, Surpluz, enz…). Dit wordt een bijzonder mooi optreden! • vrije bijdrage

Meer info


Vrije bijdrage.

Lo Pétillante, Antwerpsesteenweg 98, 2520 Broechem
http://www.lopetillante.be


|Kalender


Organiseer je zelf een folkconcert of folkbal, stuur ons tijdig informatie door over de activiteiten die je organiseert. Wij garanderen je dat ze snel daarna op de site zal verschijnen. Organiseer je een folkbal dan kan je ook gebruik maken van het folkkalenderprogramma van Folkbalbende.