Lies en Jeroen in Lo Pétillante in Broechem

donderdag 8/11/2018
20:15

DO 08/11 LIES EN JEROEN
CONCERT / CD-VOORSTELLING • 20:15 • vrije bijdrage

De trouwe bezoekers van LO Pétillante herinneren zich dit duo vast nog! Die begrijpen ook meteen waarom we hen opnieuw vroegen. Lies & Jeroen hebben intussen een hele weg afgelegd. Ze begonnen als coverband met voornamelijk Engelstalige nummers en voegden gaandeweg enkele eigen, Nederlandstalige nummers toe.

Lies en JeroenTwee jaar later verrast dit duo het publiek met vooral eigen – maar herkenbare – nummers van eerlijke makelij. Kortstondig gerijpt, maar diep geworteld. De haarfijne samenzang in combinatie met twee akoestische gitaren stuwt het geheel naar ongekende hoogten. Enkele van die nummers waren helemaal volgroeid en werden met zorg aan een EP toevertrouwd. Die komen ze vanavond vol enthousiasme kleinkunstig aan u voorstellen… Luister al even naar ‘Voor ik verdrink’.

Voor die eerste EP lieten ze zich omringen met muzikanten die reeds ruimschoots hun sporen verdienden in de (Nederlandstalige) muziekwereld. De opnames gebeurden in de Room 13 Studio van Yves Meersschaert (Kris De Bruyne Trio, Le grand bateau). Multi-instrumentalist Thomas Noël (Lieven Tavernier, The city song) kiest de juiste klankschakeringen met gitaren en toetsinstrumenten allerhande. Tine Allegaert kleurt het geheel met sfeervolle trompetarrangementen.

Jeroen Knaepen is trouwens zelf ook een meer dan verdienstelijk (folk)gitartist, met palmares dat ons hier te ver zou leiden. Om maar te zeggen dat we u deze avond warm kunnen aanbevelen!

Meer info


|Lies en Jeroen in Lo Pétillante in Broechem

donderdag 2/02/2017
20:15

Lies Van Camp: zang & gitaar, Jeroen Knapen: zang en gitaar

CONCERT 20:15 (deuren: 19:45)

Prijsbeesten Lies en Jeroen komen naar LO Pétillante! “Twee stemmen en twee gitaren,” zo werden ze aangekondigd tijdens BJOOZS 2016. De in de folkwereld alomtegenwoordige Jeroen Knapen en één van z’n studenten, Lies, betraden ‘vol verwachting’ het podium van een volledig gevuld Lo Pétillante. Met hun bijzonder geslaagde bewerkingen van prima gekozen nummers als ‘That’s What’s Up’, ‘Fare Thee Well’, ‘Weight of Lies’ en het catchy uitgevoerde ‘Hurricane Love – You Are The Sun’, sleepten ze bij de wedstrijd ‘Ben Jij Onversterkt Ook Zo Sterk 2016’ zowel de publieksprijs als de LO Pétillanteprijs in de wacht.
Met een rugzak vol extra nummers zijn ze nu helemaal klaar om zich aan u voor te stellen met een volwaardig programma.

Jeroen stond al eerder op de planken van het LO Pétillante-podium met Nightshift. Momenteel speelt hij bij meerdere formaties (o.a. met Wouter Vandenabeele, bij Mustafa Asvar, Red Coat, Surpluz, enz…). Dit wordt een bijzonder mooi optreden! • vrije bijdrage

Meer info


Vrije bijdrage.

Lo Pétillante, Antwerpsesteenweg 98, 2520 Broechem
http://www.lopetillante.be


|Kalender

  • Momenteel bevat onze kalender geen activiteiten.

Organiseer je zelf een folkconcert of folkbal, stuur ons tijdig informatie door over de activiteiten die je organiseert. Wij garanderen je dat ze snel daarna op de site zal verschijnen. Organiseer je een folkbal dan kan je ook gebruik maken van het folkkalenderprogramma van Folkbalbende.