Lieven Tavernier & Vrienden bij Rispiqué in Lier

donderdag 11/05/2017
20:30

Donderdag 11/05/2017

Lieven Tavernier & Vrienden

Lieven Tavernier kan men misschien het best omschrijven als het verborgen talent van de Nederlandstalige singer-songwriters. No one to blame voor die relatieve onbekendheid want Lieven zelf keek er nauw op toe dat zijn talent als liedschrijver en optredende artiest rustig onder de publieksradar bleef. Zijn adagium fluistert immers : “Niet de maker moet in het licht staan, wel wat hij maakt”. Met behulp van Jan De Wilde werden Taverniers nummers “De Fanfare van Honger en Dorst”, “De Verdwenen Karavaan” en “Eerste Sneeuw” klassiekers uit het Nederlandstalige repertoire. Maar uiteindelijk verlangen wij toch naar het werk van de originele auteur/componist/zanger. In Ripspiqué wordt hij vergezeld door zijn vrienden Gijs Hollebosch (gitaar, mandoline en resonator) en HT Roberts (gitaar, banjo en autoharp).


Aanvang van het concert: 20:30u

Rispique – Zaal Café ‘t goed Voorbeeld, Koning Albertstraat 8, Lier
Meer info:  info@ripspique.be
Alle info op: http://www.ripspique.be

Nieuwe locatie: Zaal Café ‘t goed Voorbeeld, Koning Albertstraat 8, Lier

U kan reserveren via het contactformulier. Vergeet niet om het aantal tickets te vermelden en voor welk concert u reserveert.

Voor niet uitverkochte concerten kan u de avond zelf nog aan de kassa terecht.
De prijs voor een Ripspiqué concert bedraagt normaal 12€  –  Zie praktische info.


|Kalender


Organiseer je zelf een folkconcert of folkbal, stuur ons tijdig informatie door over de activiteiten die je organiseert. Wij garanderen je dat ze snel daarna op de site zal verschijnen. Organiseer je een folkbal dan kan je ook gebruik maken van het folkkalenderprogramma van Folkbalbende.