Linde in Den Hopsack in Antwerpen

zaterdag 18/05/2019
21:00

Linde Muylaert (zang, gitaar) brengt neofolk/babypunk met wereldse invloeden. Geruggesteund door gitarist Jeroen Huyzentruyt zoekt ze met haar aparte stemgeluid intuïtief onverwachte plekken op.

In het voorjaar van 2018 brachten ze een EP met Mongools geïnspireerde muziek uit, een eerste etappe van wat een kleurrijke ontdekkingsreis belooft te worden.

In 2017 werd Linde door Playright verkozen tot ‘Muzikante Van Het Jaar’ en bekroond met de 2e plaats in de finale van Rockvonk in Het Depot, waar het duo sinds 2018 ‘artist in residence’ is.
Daarnaast hebben ze ook de eer gehad om het podium te mogen delen met Steven De Bruyn, Marble Sounds en Portland. In de zomer van 2018 hebben ze op Festival Dranouter het podium van De Voute geopend.

https://www.facebook.com/lindemusic/

https://vi.be/linde


Vrije bijdrage

Den Hopsack, Grote Pieter Potstraat 24, 2000 Antwerpen
http://www.denhopsack.be


|Kalender

  • No events.

Organiseer je zelf een folkconcert of folkbal, stuur ons tijdig informatie door over de activiteiten die je organiseert. Wij garanderen je dat ze snel daarna op de site zal verschijnen. Organiseer je een folkbal dan kan je ook gebruik maken van het folkkalenderprogramma van Folkbalbende.