Living Roots in Deurne

zaterdag 23/04/2016
20:30

Schoon volk dit weekend in Deurne! Ze keren terug naar waar het allemaal begon, de roots van de muziek.
Koop nog snel tickets voor dit unieke concert (het enige in Antwerpen).

Ronny Mosuse, Jan De Smet, Fay Lovsky en Tom Theuns – Living Roots
zaterdag 23 april 2016 om 20u30

Ronny Mosuse, Jan De Smet, Fay Lovsky en Tom Theuns trekken samen op pad, op zoek naar hun wortels. Welke songs hebben hen gevormd als muzikant? Voor welke componist hebben ze een buitengewone adoratie? Zodoende serveren ze gedurende de avond eigen interpretaties van zowel bekende oldies als recentere parels uit de muziekgeschiedenis.
Jan De Smet heeft De Nieuwe Snaar definitief begraven en vindt bij Living Roots een ideale ‘speeltuin’. In zijn reusachtige bibliotheek graaft Jan naar zijn geliefde songsmids en brengt hen hulde met o.a. accordeon en ukulele. Fay Lovsky speelde met zowat alle grote namen uit de Nederlandse scène maar kiest nu dus voor haar Vlaamse top-collega’s. Ook zij is multi-instrumentaliste en bespeelt exotische instrumenten zoals de theremin en zingende zaag! Ronny Mosuse kent iedereen van zijn solo-werk, The Radio’s en The Clement Peerens Explosition. Een grote meneer in de Belgische muziekgeschiedenis met een boeiende achtergrond. Folkmuzikant Tom Theuns is de rots in de branding, zijn muziekspectrum gaat van Leonard Cohen tot Abba…

Bezetting:
Jan De Smet – zang, ukulele & accordeon
Ronny Mosuse – zang, bas & gitaar
Fay Lovsky – zang, piano & gitaar
Tom Theuns – zang, banjo & gitaar
Andries Boone – viool & mandoline
Sam Van Ingelgem – bassen
Laurens Billiet – drums
Koen Garriau – saxen
Website
http://www.livingroots.be

prijzen:
kassa: 18 euro
vvk: 16 euro

locatie:
cc Deurne Podium
Frans Messingstraat 36
2100 Deurne

Meer info


|Kalender


Organiseer je zelf een folkconcert of folkbal, stuur ons tijdig informatie door over de activiteiten die je organiseert. Wij garanderen je dat ze snel daarna op de site zal verschijnen. Organiseer je een folkbal dan kan je ook gebruik maken van het folkkalenderprogramma van Folkbalbende.