Lo Digo Bailando (flamenco) in Antwerpen

vrijdag 26/10/2012
20:00

vrijdag 26 oktober 2012 – 20 uur

Saïdjah komt uit een muzikale familie. Door haar moeder, Geneviève Galo, die een eigen dansschool heeft in Bergamo, wordt ze in haar kindertijd ingewijd in de flamenco. Na haar middelbare studies trekt Saïdjah naar Sevilla om zich daar in haar passie te verdiepen. Ze studeert aan de academie “La Fundación Cristina Heeren de Arte Flamenco”. In de zomer van 2007 beëindigt ze daar met grootste onderscheiding de opleiding.

Saïdjah verblijft regelmatig in Sevilla, om zich verder te verdiepen in de Flamenco. Als vertegenwoordiger van de Sevilliaanse school concentreert zij haar specialisatie rond de flamenco dans met attributen, zoals de bata de cola (staartjurk), de abanico (waaier), de sombrero (hoed) en mantón (omslagdoek).

De esthetiek van Saïdjah combineert een klassevolle sensualiteit en elegantie met krachtige expressie en daardoor weet zij de essentie van de flamenco te treffen.

http://www.saidjah-bailaora.com

toegangsprijs: 8 euro
voorverkoop: 6 euro
praktisch

vr 26 oktober | 20 uur
locatie

Permeke – Auditorium
De Coninckplein 25-26
2060 Antwerpen

Meer info.


|
Organiseer je zelf een folkconcert of folkbal, stuur ons tijdig informatie door over de activiteiten die je organiseert. Wij garanderen je dat ze snel daarna op de site zal verschijnen. Organiseer je een folkbal dan kan je ook gebruik maken van het folkkalenderprogramma van Folkbalbende.