Lord of the Dance in Antwerpen

vrijdag 18/11/2016

Na het overdonderende succes in 2014, met meer dan 25.000 toeschouwers, keert Michael Flatley’s Lord of the Dance in november 2016 terug naar ons land. Met een spectaculaire nieuwe voorstelling viert Lord of the Dance in 2016 zijn 20ste verjaardag.

Met ‘Lord of the Dance: Dangerous Games’ weet Michael Flatley een dansklassieker op spectaculaire wijze nieuw leven in te blazen. De gloednieuwe show van ‘Lord of the Dance: Dangerous Games’ combineert het adembenemende precisiewerk van het origineel met een nieuwe enscenering, nieuwe kostuums en een nieuwe choreografie.

Onder leiding van Michael Flatley geven 40 jonge topperformers het beste van zichzelf op de nieuwe muziek van Gerard Fahy. Kortom, de gedroomde combinatie van traditie, nieuwe muziek en dans.

Links
Officiële website: http://www.lordofthedance.com
Meer info


|Kalender


Organiseer je zelf een folkconcert of folkbal, stuur ons tijdig informatie door over de activiteiten die je organiseert. Wij garanderen je dat ze snel daarna op de site zal verschijnen. Organiseer je een folkbal dan kan je ook gebruik maken van het folkkalenderprogramma van Folkbalbende.