Lord of the Dance in de Lotto Arena

vrijdag 28/11/2014

Lord of the Dance komt terug met de gloednieuwe show DANGEROUS GAMES.

Na het overdonderende succes in 2012 met meer dan 25.000 toeschouwers, komt Lord of the Dance dit jaar terug naar ons land. Met Lord Of The Dance – Dangerous Games weet Michael Flatley een dansklassieker op spectaculaire wijze nieuw leven in te blazen. De gloednieuwe show combineert het adembenemende precisiewerk van het origineel met een nieuwe enscenering, nieuwe kostuums en een nieuwe choreografie. Onder leiding van Michael Flatley geven 40 jonge topperformers het beste van zichzelf op de nieuwe muziek van Gerard Fahy. Kortom, de gedroomde combinatie van traditie, nieuwe muziek en dans.

De bijzonder innovatieve en baanbrekende choreografie waarmee Michael Flatley in 1994 het Eurovisiesongfestival op stelten zette, deed de danswereld – en dan vooral de Ierse dans – op zijn grondvesten daveren. Wat volgde waren uitverkochte shows over de hele wereld. Flatley brak in de voorbije twintig jaar niet alleen alle bezoekersrecords, ook het tapdansrecord in het Guinness Book of Records moest er met 35 ‘taps’ per seconde aan geloven.

In november komt Michael Flatleys nieuwe productie ‘Dangerous Games’ naar België, een niet te missen dansspektakel dat ook bij jou in de buurt halt zal houden!

Meer info:
http://www.sportpaleis.be/nl/kalender/2014-2015/lord_of_the_dance


|Kalender


Organiseer je zelf een folkconcert of folkbal, stuur ons tijdig informatie door over de activiteiten die je organiseert. Wij garanderen je dat ze snel daarna op de site zal verschijnen. Organiseer je een folkbal dan kan je ook gebruik maken van het folkkalenderprogramma van Folkbalbende.