Lucky Fonz II & Jan De Smet bij Ripspiqué in Lier

donderdag 19/12/2019
20:00

Ripspiqué presenteert in de L’Avenirsite te Lier:

Lucky Fonz II & Jan De Smet
Het Nederlandstalige Lied

Donderdag 19 December 2019 – 20u

In 2013 kwam deze moderne Hollandse troubadour zich bij Ripspiqué al eens voorstellen aan het Belgische publiek. In de afgelopen jaren is Lucky Fonz III zowel in binnen- als buitenland uitgegroeid tot één van Nederlands bekendste en meest gewaardeerde songwriters en live-acts. Lucky staat synoniem voor “een puur distillaat van tekst en melodie; weinig franje, maar des te meer schoonheid”.
Dankzij intensieve tours in Amerika, Australië, Zuid-Afrika, Italië, Denemarken, Zwitserland, Spanje, Engeland, Canada, Duitsland, België en Luxemburg heeft Lucky ook een toegewijde internationale fanbase weten te verwerven. De krant Mail & Guardian schreef over hem : “awkwardly funny, but his songs are so sincere and stunningly beautiful, he can take your breath away”.
Net zoals in 2013 komt Jan De Smet, die uiteraard geen verdere uitleg behoeft, hem vergezellen. Deze unieke combinatie van twee artiesten van de bovenste plank laat de kracht van het woord spreken, drijvend op de gevoelige en humoristische noten van de gitaar.

Inkom: €15 ( + € 1,21 reserveringskosten)
Kassa: €17

Plaats: L’Avenir Site, Hazenstraat 53, 2500 LIER


Aanvang van het concert: 20u00
Alle info

Rispique – L’Avenir Site, Hazenstraat 53, 2500 LIER
Meer info:  
Alle info op: http://www.ripspique.be

Voor niet uitverkochte concerten kan u de avond zelf nog aan de kassa terecht.


|Kalender


Organiseer je zelf een folkconcert of folkbal, stuur ons tijdig informatie door over de activiteiten die je organiseert. Wij garanderen je dat ze snel daarna op de site zal verschijnen. Organiseer je een folkbal dan kan je ook gebruik maken van het folkkalenderprogramma van Folkbalbende.