Ludo Vandeau Trio // concert in ‘t Ey in Belsele (om 16u)

zondag 4/11/2018
16:00

Ludo Vandeau werd geboren in Hamme en kreeg via zijn ouders een opvoeding gevuld met literatuur, muziek en creativiteit. Hij leert al gauw gitaar spelen en ontdekt de mogelijkheden van zijn stem. Hij zingt covers her en der. Pas aan de universiteit doet hij mee met wedstrijden en kleine beperkte optredens. Sinds die periode schrijft hij zijn eerste liederen. En in de tussentijd laat hij zich beïnvloeden door nieuwe soorten en genres muziek.

Van 1997 tot april 2004 is hij de ietwat melancholische bariton van Ambrozijn. Zijn stem versterkt ook Olla Vogala, en was als gastzanger te horen bij Laïs, en is dat nog steeds bij Gabriel Yacoub. Met zijn eigen groep Bodixel verkent hij het landschap van het Franstalig en Spaanstalig chanson.

Nu concentreert hij zich vooral op zelf geschreven Frans chanson.

​Ludo Vandeau: zang, gitaar
Lode Vercampt: cello
Siegfried Van Schuylenbergh : gitaren, dobro, banjo en mandoline

Inkom leden € 10 / niet-leden € 13

Graag reserveren via de reserveerknop.

Deuren open om 15u.

Meer info

Muziekclub ‘t Ey vzw
Koutermolenstraat 6b
9111 Belsele
03 772 11 93
0497 35 46 94

http://www.tey.be


|Kalender


Organiseer je zelf een folkconcert of folkbal, stuur ons tijdig informatie door over de activiteiten die je organiseert. Wij garanderen je dat ze snel daarna op de site zal verschijnen. Organiseer je een folkbal dan kan je ook gebruik maken van het folkkalenderprogramma van Folkbalbende.