Lut Van Nooten(14u00) en Kwatrijn (20u) in Café Rood-Wit in Berchem

zaterdag 12/03/2016
14:00

za 12/3/16 14:00- 16:00: Lut Van Nooten: singer-songwriter
za 12/3/16: 20.00-22.00: Kwatrijn Nederlandstalige liederen

Lut Van Nooten is singer-songwriter, muzikante en zangeres. De afgelopen 10 jaar speelde ze als singer-songwriter zowel solo als met diverse bezettingen en in meerdere projecten. Zo stond ze op vele kleine en grotere podia, van huiskamers tot café’s, van festivals tot grotere zalen.
In 2012 besloot ze zich in een fictieve muzikale bunker op te sluiten en daar pas terug uit te komen met nieuw werk en een zekere muzikale visie. De voorbije jaren schreef ze nieuwe nummers. Soms duistere maar ook warme nummers die ze gevoelsmatig vrij sferisch en minimalistisch maar met meerdere instrumenten brengt.

Za. 12 maart vanaf 20 uur optreden van de groep Kwatrijn. Nederlandstalige liederen; poëtische verklankingen van de ‘dingen des levens’. Met en basisinstrumentatie aangevuld met allerlei ‘kleurmakers’ wordt gezocht naar sfeervolle klankcombinaties die de teksten nog meer ondersteunen.Beeldprojectie wekt de indruk de liederen te beleven van binnen uit. Els Vermeyen: zang en piano
Bert Jacobs: fluiten, elektrische gitaar
Karl De Maeyer: gitaren

Kwatrijn is een collectief van muzikanten dat samenwerking zoekt met mensen uit andere kunstdomeinen om tekst/poëzie, muziek, beeld en beweging/dans met elkaar te verbinden om zo krachtige sfeermomenten te creëren.Kwatrijn laat je luisteren naar Nederlandstalige liederen; poëtische verklankingen van de ‘dingen des levens’. Met en basisinstrumentatie aangevuld met allerlei ‘kleurmakers’ wordt gezocht naar sfeervolle klankcombinaties die de teksten nog meer ondersteunen.
Beeldprojectie wekt de indruk de liederen te beleven van binnen uit.

Vrije bijdrage

Podiumcafé Rood-Wit, Generaal Drubbelstraat 42, 2600 Berchem
http://www.roodwit.be


|Kalender

  • No events.

Organiseer je zelf een folkconcert of folkbal, stuur ons tijdig informatie door over de activiteiten die je organiseert. Wij garanderen je dat ze snel daarna op de site zal verschijnen. Organiseer je een folkbal dan kan je ook gebruik maken van het folkkalenderprogramma van Folkbalbende.