Maaike Ouboter in de Arenbergschouwburg in Antwerpen

zaterdag 15/02/2014
20:30

Maaike Ouboter

Op 15 februari komt Maaike Ouboter zichzelf voorstellen aan het Belgische publiek in de Arenbergschouwburg te Antwerpen. Als de indrukwekkende cijfers van ‘Dat Ik Je Mis’ niet voldoende overtuigen (binnen enkele dagen op #1, ruim 5 miljoen views op YouTube and counting), dan doet de prachtige stem van Maaike Ouboter dat alsnog binnen een fractie van een seconde.
Maaike Ouboter, gekend van beste Singer-Songwriter van Nederland, speelt exclusieve concerten in Antwerpen en Brugge.

Als de indrukwekkende cijfers van ‘Dat Ik Je Mis’ niet voldoende overtuigen (binnen enkele dagen op #1, ruim 5 miljoen views op YouTube and counting), dan doet de prachtige stem van Maaike Ouboter dat alsnog binnen een fractie van een seconde. 

Loepzuiver en breekbaar, vol emotie maar volstrekt overtuigend. Haar optreden bij De Beste Singer/Songwriter van Nederland deed iedereen de adem in de keel stokken en doet dat nog meer bij ieder live optreden.

Dat programma was dan wel Maaikes springplank, maar tegelijkertijd het glasheldere bewijs dat ze er ook zónder gekomen was met haar prachtige kleine liedjes en die stem die iedere twijfelaar over de streep trekt.
Het kwam dan ook niet als een verrassing dat haar clubtour door Nederland in januari razendsnel na aankondiging uitverkocht. Reden te meer om hierna in februari naar België te komen.

I Can Hear Music organiseert in februari twee concerten van Maaike in een intieme setting: De Biekorf in Brugge op 13 februari en de kleine zaal in de Arenbergschouwburg in Antwerpen op 15 februari. De support wordt verzorgd door Minx, de charismatische zanger van de West-Vlaamse poppunk band Flatcat, waarmee hij talloze optredens in binnen en buitenland en op alle grote festivals verzorgde. Solo brengt Minx een mix van eigen werk, verrassende variaties op Flatcat nummers en originele covers.

Tickets zijn te koop via http://www.icanhearmusic.be voor beide shows, via de ticketbalie van de Arenbergschouwburg en via In&Uit in Brugge en kosten 12 euro (Excl. reservatiekosten)

€ 12

za 15/02/14 om 20:30

Arenbergschouwburg
Arenbergstraat 28, 2000 Antwerpen


|Kalender

  • No events.

Organiseer je zelf een folkconcert of folkbal, stuur ons tijdig informatie door over de activiteiten die je organiseert. Wij garanderen je dat ze snel daarna op de site zal verschijnen. Organiseer je een folkbal dan kan je ook gebruik maken van het folkkalenderprogramma van Folkbalbende.