Mahala Rai Banda (Ro) in Beveren

zondag 20/10/2019
20:00

Met hun opzwepende zigeunerfunk zijn de Roemeense ‘roots rockers’ van Mahala Rai Banda een gewaardeerde band op podia in heel Europa en de U.S.A. Deze 11-koppige band slaagt er perfect in de hevige Balkan brass te vermengen met subtiele melodieën op viool en accordeon. De sound van Mahala Rai Banda ontstond op straat, in de buitenwijken van Boekarest. De authentieke 21ste-eeuwse muziek is geworteld in de zigeunertraditie, maar bevat ook verwijzingen naar soul en Arabische muziek. Van dit concert kom je vol energie terug thuis!

Wanneer
zo 20 oktober – 20u00

Waar
Ter Vesten
Gravenplein 2
9120 Beveren

Meer info
https://www.tervesten.be/muziek/mahala-rai-banda-ro

Met: Antonio Alexandru (trombone), Florin Iani Ionita (accordeon), Aurel Ionita (viool), Catalin Gheorghe (gitaar), Ciprian Partenie (trombone), Daniel Cretu (zang), Gabriel Ionita (klarinet, sax), Mihai Margean (drums), Marian Tudor (basgitaar), Vlad Nita (trompet) | Management: Henry Ernst

links
http://www.europalia.eu
http://www.asphalt-tango.de/banda/mahala_rai_banda.html


|
Organiseer je zelf een folkconcert of folkbal, stuur ons tijdig informatie door over de activiteiten die je organiseert. Wij garanderen je dat ze snel daarna op de site zal verschijnen. Organiseer je een folkbal dan kan je ook gebruik maken van het folkkalenderprogramma van Folkbalbende.