Massot/Florizoone/Horbaczewski: Balades Ephémères in Antwerpen

donderdag 22/08/2013
20:30

Massot/Florizoone/Horbaczewski: Balades Ephémères

Muziek, Jazz & blues, Uitgaan & evenementen | Share on facebook Share on email Share on twitter

Dit avontuurlijke trio schurkt verleidelijk aan tegen de grenzen van jazz, folk en klassiek. Hun instrumenten, accordeon, tuba en cello, hebben veel gemeen: een breed geluid, een uitgebreid register en een fotogeniek uitzicht. Al improviserend tovert het drietal de vreemdste, meest prettig gestoorde, maar bovenal ontroerende klanken uit hun instrumenten.

Nu eens filmisch dan weer wild om zich heen slaand, bewijzen Tuur Florizoone, Michel Massot en Marine Horbaczewski waarom ze alle drie referenties zijn op hun instrumenten. Ook op hun tweede album ‘Balades Ephémères’ staat de zin voor avontuur centraal. Moet het dan nog verwonderen dat de cd uitkomt op het label van Tuur dat de toepasselijke naam Aventura Musica meekreeg?

Prijs: € 14

do 22/08/13 om 20:30
De Roma
Turnhoutsebaan 286, 2140 Borgerhout
Reservatie: 03 2929740
https://esro5.basic-orange.be/digipolis/tickets/auto_choose_ga.asp?area=321

Meer info: www.deroma.be


|Kalender

  • Momenteel bevat onze kalender geen activiteiten.

Organiseer je zelf een folkconcert of folkbal, stuur ons tijdig informatie door over de activiteiten die je organiseert. Wij garanderen je dat ze snel daarna op de site zal verschijnen. Organiseer je een folkbal dan kan je ook gebruik maken van het folkkalenderprogramma van Folkbalbende.