Mathieu en Guillaume in Lo Pétillante in Broechem

zaterdag 28/10/2017
20:15

MATHIEU & GUILLAUME: ALS IK VAN U WAS

CONCERT
20:15 (deuren 19:45)
VVK 10€, kassa 12,50€

Troubabroers Mathieu & Guillaume komen terug naar LO Pétillante! Ze brengen kleinkunst, Nederlands- en Franstalige pop of moderne chanson. Hun twee stemmen, gitaar en mondharmonica geven de broers een eigen, herkenbare sound. Intussen wereldberoemd in Vlaandere, zijn ze al twee seizoenen muzikale gasten in het Radio 2 programma ‘De Weekwatchers’. Eind 2014 brachten ze reeds een prachtig programma in LO Pétillante. Nu zijn ze er weer, met een gloednieuwe show!

ALS IK VAN U WAS…
Familie, vrienden, kennissen… Iedereen weet het altijd beter, en met de beste bedoelingen! Van zoveel meningen zou een mens nog beginnen twijfelen aan alles of net volharden in boosheid. Mathieu & Guillaume doen gewoon hun goesting en botsen daarbij wel eens tegen de muur. Maar zoals Toots Thielemans hen ooit toefluisterde, “Guys, make your own mistakes!”. “Als ik van u was” is een voorstelling met songs en verhalen over twijfelen, kiezen, winnen en verliezen. Als ik van u was, ik zou komen kijken! http://www.m-g.be.

Meer info


Vrije bijdrage.

Lo Pétillante, Antwerpsesteenweg 98, 2520 Broechem
http://www.lopetillante.be


|
Organiseer je zelf een folkconcert of folkbal, stuur ons tijdig informatie door over de activiteiten die je organiseert. Wij garanderen je dat ze snel daarna op de site zal verschijnen. Organiseer je een folkbal dan kan je ook gebruik maken van het folkkalenderprogramma van Folkbalbende.