Mathieu & Guillaume in de Arenbergschouwburg in Antwerpen

donderdag 4/10/2018
20:15

De broers Mathieu & Guillaume uit Antwerpen staan dit jaar exact 10 jaar samen op het podium en dat vieren ze met een eenmalige avondvullende voorstelling in hun thuisstad. Ze zullen nummers brengen die ze de afgelopen jaren samen zongen en uitbrachten maar ook Stef Bos, Geert Verdickt (Buurman) en Do komen langs. Al deze artiesten hebben elk op hun manier mee kleur gegeven aan het voorbije decennium van de troubabroers!

Arenbergschouwburg
Arenbergstraat 28, 2000 Antwerpen


|Mathieu & Guillaume in de Arenbergschouwburg in Antwerpen

zaterdag 7/10/2017
20:15

Familie, vrienden, kennissen… Iedereen weet het altijd beter, en met de beste bedoelingen! Van zoveel meningen zou een mens nog beginnen twijfelen aan alles of net volharden in boosheid. Mathieu & Guillaume doen gewoon hun goesting en botsen daarbij wel eens tegen de muur. Maar zoals Toots Thielemans hen ooit toefluisterde, “Guys, make your own mistakes!”. “Als ik van u was” is een voorstelling met songs en verhalen over twijfelen, kiezen, winnen en verliezen. Als ik van u was, ik zou komen kijken!
Praktisch

€ 20
€ 17 (-26 jaar of A-kaart in ruil voor 10 punten)

Meer info

Arenbergschouwburg
Arenbergstraat 28, 2000 Antwerpen


|Kalender

  • Momenteel bevat onze kalender geen activiteiten.

Organiseer je zelf een folkconcert of folkbal, stuur ons tijdig informatie door over de activiteiten die je organiseert. Wij garanderen je dat ze snel daarna op de site zal verschijnen. Organiseer je een folkbal dan kan je ook gebruik maken van het folkkalenderprogramma van Folkbalbende.