Aranis in Sint-Niklaas

donderdag 28/09/2017
20:00

Aranis is gespecialiseerd in nieuwe muziek maar verdiept zich voor deze gelegenheid in muziek van 800 jaar geleden, wanneer Sint-Niklaas is ontstaan. Verwacht je aan middeleeuwse muziek van hier, geïnterpreteerd door een ensemble klassiek geschoolde muzikanten met een serieuze hoek af!

In het verleden brachten ze balkanklezmerpunk, hete woestijntango, improvisaties die nooit roken naar moeilijkdoenerij. Al deze genres versmolt Aranis met gemak tot hun eigen unieke stijl. Deze groep, verankerd in de hoofdstad van het Waasland, heeft een internationale carrière uitgebouwd en speelde afgelopen 15 jaar in Japan, USA, Portugal, Frankrijk, Duitsland etc… Terwijl ze vorig seizoen nog hun eigen interpretatie gaven aan het werk van Nirvana, overbruggen ze deze keer 800 jaar muziek met dit eenmalige, unieke concert.

Muziek van vroeger en nu in een heel eigenzinnige vertolking door 5 ervaren muzikanten.

Met: Joris Vanvinckenroye (contrabas en compositie), Marjolein Cools (accordeon), Pierre Chevalier (piano) – Jana Arns (fluiten), n.t.b.: viool, altviool.

PRIJZEN
standaardtarief : € 13
+65 : € 12
-26 : € 10
abo : € 10

OLV-kapel
9100 Sint-Niklaas

Meer info


|Kalender


Organiseer je zelf een folkconcert of folkbal, stuur ons tijdig informatie door over de activiteiten die je organiseert. Wij garanderen je dat ze snel daarna op de site zal verschijnen. Organiseer je een folkbal dan kan je ook gebruik maken van het folkkalenderprogramma van Folkbalbende.