Merksem Zingt (om 14u)

donderdag 15/12/2016
14:00

In deze snelle en drukke tijden wordt er nog amper gezongen, en dat terwijl zingen de mensen zowel geestelijk als lichamelijk deugd doet, je wordt er gewoon gelukkig van. Samen zingen geeft een verbondenheid en zorgt voor een unieke sfeer. Dat weten de organisatoren van Vlaanderen Zingt maar al te best, want zij toeren elke zomer langs markten en pleinen in Vlaanderen om zoveel mogelijk mensen te laten zingen.

Vlaanderen Zingt brengt nu ook een speciaal meezingprogramma boordevol toppers uit de tijd van toen: allemaal liedjes die iedereen kent en nog graag eens wil meezingen. Van ‘Que sera sera’ en ‘Delilah’ tot ‘De purperen hei’ en ‘Eenzaam zonder jou’ en nog veel meer.

Er komen veel oude Nederlandstalige liedjes aan bod, maar ook internationale toppers uit de tijd van toen. Wie graag nog eens samen met anderen de liedjes van toen in groep meezingt mag dit zeker niet missen.

Presentator Maarten Cox praat en zingt alles vlot aan elkaar, DJ Reginald staat achter zijn goeie ouwe discobar en neemt ook een deel van het zangspektakel in handen.

In samenwerking met Vlaanderen Zingt.
http://www.vlaanderenzingt.be

do 15 dec 2016 – 14.00 uur

prijzen
Kassa: 6 euro
VVK: 4 euro
VT-statuut: 2 euro

locatie
cultuurcentrum Merksem
Cultuurcentrum Merksem / Concertzaal
Nieuwdreef 135
2170 Merksem

Meer info


|Kalender

  • Momenteel bevat onze kalender geen activiteiten.

Organiseer je zelf een folkconcert of folkbal, stuur ons tijdig informatie door over de activiteiten die je organiseert. Wij garanderen je dat ze snel daarna op de site zal verschijnen. Organiseer je een folkbal dan kan je ook gebruik maken van het folkkalenderprogramma van Folkbalbende.