Milo Meskens in Breendonk

zaterdag 27/07/2019
20:00

MILO MESKENS

De Jeff Buckley van Deinze, zegt Isolde Lasoen tijdens De Nieuwe Lichting 2015 op Studio Brussel over laureaat singer-songwriter Milo
Meskens. Zijn eigenzinnig recept van pop, folk en blues, overgoten met een melancholisch sausje valt in de smaak. Debuutsingle ‘Here With Me’ (begin 2016 – Nummer 1 in “De Afrekening” ) krijgt airplay op meer dan
15 radiozenders, verspreid over 10 verschillende landen en zet Meskens
daarmee meteen op de muzikale kaart. De zonnige opvolger ‘New Beginning’ toont dat hij meer is dan een one hit-wonder: het nummer
kampeert 25 weken in de Ultratop en haalt zelfs een nominatie voor Radio 2 Zomerhit binnen. De streamingteller staat ondertussen ver boven het miljoen. Milo rijgt de successen aan elkaar, want ook ‘Twenty One’, dat hij uitbrengt op zijn 22ste verjaardag, is een schot in de roos en wordt direct tot Hotshot van Studio Brussel gebombardeerd. En het
feestje gaat nog even verder, want hij is niet geselecteerd voor één MIA
maar direct voor twee (Hit van het Jaar & Doorbraak). Een passage op
Eurosonic zal ook een effect hebben op zijn internationale carrière, iets
waar de nationale sector alvast niet aan twijfelt. Vorig jaar werd zijn eerste full album voorgesteld in de grootste clubs van België.

Na Milo Meskens komt Bump het feest compleet maken.

BUMP

Bump bestaat uit drie doorgewinterde muzikanten die hun sporen in de muziek ruimschoots hebben verdiend. Al meer dan dertig jaar hebben ze podia onveilig gemaakt in allerlei bezettingen in binnen- en buitenland.

Het repertoire van Bump bestaat uit hits van de jaren vijftig tot nu: van rock & roll tot reggae, van rock tot disco, maw alle genres in coverland passeren de revue.

Bump bestaat slechts uit 3 muzikanten, terug naar de essentie is hun motto! En dat bewijzen ze: Bump biedt een volle klank en neemt een podium in alsof ze met 7 zijn.
Met hun aanstekelijk enthousiasme weten ze elk publiek te bekoren!

Net als vorig jaar werken we met drankkaarten. Om de opbrengst voor de tappende vereniging eerlijk te houden, kan je deze drankkaart maar één avond gebruiken.

De Zomer van Puurs-Sint-Amands probeert zo duurzaam mogelijk te zijn. Door het wisselbekersysteem besparen we heel wat afval. Één wisselbeker is één euro waard.

Waar
Breendonk-Dorp
Breenddonk-Dorp
2870 Breendonk (Puurs-Sint-Amands)

Prijs
Gratis

Meer info
https://www.puurs-sint-amands.be/zomer-in-breendonk-met-milo-meskens


|Kalender

  • No events.

Organiseer je zelf een folkconcert of folkbal, stuur ons tijdig informatie door over de activiteiten die je organiseert. Wij garanderen je dat ze snel daarna op de site zal verschijnen. Organiseer je een folkbal dan kan je ook gebruik maken van het folkkalenderprogramma van Folkbalbende.