Mira CD-voorstelling in de Rataplan in Borgerhout

zaterdag 28/01/2012
20:00

MIRA (cd-voorstelling)

Za 28/1 • 20.00 U • € 12/10 Tickets

Sinds deze week is de nieuwe single van Mira “Het Plan” opgepikt door Radio1. “Het Plan” is de voorloper van het titelloze derde album dat midden november in de winkels ligt!

Dat album komt Mira in Rataplan voorstellen, omwille van de intieme sfeer die perfect bij haar muziek past.

Muzikaal meer ‘pop’ dan ooit, tekstueel scherper dan ooit, kortom; de sympathieke liedjessmid heeft zichzelf nog maar eens opnieuw uitgevonden. Producer van dienst is Christophe Albertijn (Zita Swoon, Birds That Change Colour), die Mira in het verleden al bijstond voor onder andere de hit ‘In De Fleur’.

De muzikale metgezellen on stage zijn Stoffel Verlackt (De Kakkewieten), Maarten Van Mieghem (Yevgueni) en Christophe Albertijn.

Mira Bertels (zang, toetsen); Stoffel Verlackt (drums); Maarten Van mieghem (bas); christophe albertijn (gitaar) – http://www.mira-online.be

http://www.rataplanvzw.be

De Rataplan
Sijnegemstraat 27
2140 Borgerhout

Tel. 03 235 0490
info[at]rataplanvzw.be (via dit emailadres kunnen geen tickets gereserveerd worden)

Ticketbalie
Turnhoutsebaan 327
2140 BORGERHOUT
Tel. 03 292 97 40
U kan ook online tickets bestellen via deze pagina


|
Organiseer je zelf een folkconcert of folkbal, stuur ons tijdig informatie door over de activiteiten die je organiseert. Wij garanderen je dat ze snel daarna op de site zal verschijnen. Organiseer je een folkbal dan kan je ook gebruik maken van het folkkalenderprogramma van Folkbalbende.