Monica Coronado & Manito Spaans akoestisch gipsyconcert in Borgerhout

vrijdag 16/03/2018
20:30

OpOp vrijdag 16 maart a.s. gaat de uit Barcelona afkomstige zangeres Mónica Coronado samen met gipsyflamenco gitarist Manito een gepassioneerd concert geven in Madam Fortuna, Sergeyselsstraat 20 te Borgerhout – Antwerpen.

Met hun warmbloedige voorstelling Melodías del Corazon nemen zangeres Monica Coronado (Barcelona) en gipsy flamencogitarist Manito de luisteraar mee naar een wereld vol passie, weemoed hartstocht. Bij de concerten krijgt Monica met haar temperament het publiek snel op het puntje van de stoel. Manito weet altijd met zijn virtuoze spel haar te stimuleren het onderste uit de kan te halen. Dit optreden belooft een en al vuur!
Mónica Coronado zingt met heldere stem haar verhalen die ze verzameld en beleefd heeft in haar zwervend bestaan als muzikant. Manito bespeelt de Spaanse gitaar met grote gedrevenheid Zijn spel is intuïtief en rijk aan diverse stijlen en invloeden. Zijn naam is een directe verwijzing naar de Franse gitaarlegende ‘Manitas de Plata’

Het concert is helemaal akoestisch. De aanvang is 20.30: entree €10,00
Reserveringen

http://www.madamfortuna.be


|Kalender


Organiseer je zelf een folkconcert of folkbal, stuur ons tijdig informatie door over de activiteiten die je organiseert. Wij garanderen je dat ze snel daarna op de site zal verschijnen. Organiseer je een folkbal dan kan je ook gebruik maken van het folkkalenderprogramma van Folkbalbende.