Muziek in de Wijk met o.a. The Bonnie Blues op de Dageraadplaats

vrijdag 10/08/2018
19:30

The Bonnie Blues
The Bonnie Blues is een akoestisch trio dat klinkt zoals het interbellum in een café-chantant in de Seefhoek of een bluesjoint in de Louisiaanse bayou. Nele Paelinck, Juno Kerstens en Laura Vanden Heede zingen alledrie en begeleiden zichzelf op gitaar, contrabas en viool. Ze brengen bekende en onbekende liedjes in de stijl van de jaren ‘20 tot ‘50 – van slowfox tot calypso.

Dageraadplaats
De Dageraadplaats blijft een van de gezelligste pleinen van Antwerpen. Ook deze zomer wordt het een groot terras, want Muziek in de Wijk houdt hier weer halt. Muzikaal talent van eigen bodem en klanken uit verre landen, ze staan hier allemaal op het podium. De Dageraadplaats is een plek waar culturen samenkomen en waar iedereen zich meteen thuis voelt. Het wordt opnieuw samen genieten. Ook voor de kleinsten en jongeren, want elke vrijdag is er animatie vanaf 15u in en rond de exotische nomadentent.

The Bonnie Blues: vanaf 19u30
La Inedita: 21u00

OPENBAAR VERVOER:
-Dageraadplaats: Tram 11
-Halte Draakplaats: Bus 20, 21, 30, 34
-Halte Zurenborg: Tram 9, Bus 32
-Halte Plantin & Moretuslei: Bus 34

Meer info: https://www.zva.be/content/dageraadplaats-zurenborg


|Kalender


Organiseer je zelf een folkconcert of folkbal, stuur ons tijdig informatie door over de activiteiten die je organiseert. Wij garanderen je dat ze snel daarna op de site zal verschijnen. Organiseer je een folkbal dan kan je ook gebruik maken van het folkkalenderprogramma van Folkbalbende.