Muziek in de Wijk met o.a. Hans Mortelmans & Groep op de Dageraadplaats

vrijdag 3/08/2018
19:30

Hans Mortelmans & Groep
Hans Mortelmans & Groep, dat is een kussengevecht met taal, muziek en genres – van gypsy jazz tot tarantella – gezongen met de Antwerpse tongval van Wannes Van De Velde.
Hans Mortelmans & Groep, dat zijn zes muzikanten die in onveranderde bezetting al 13 jaar een hechte groep vormen, 5 platen maakten en een repertoire van 60 originele chansons onderhouden. Elk concert van deze groep is uniek: tegelijk poëtisch, ontroerend en komisch.

Dageraadplaats
De Dageraadplaats blijft een van de gezelligste pleinen van Antwerpen. Ook deze zomer wordt het een groot terras, want Muziek in de Wijk houdt hier weer halt. Muzikaal talent van eigen bodem en klanken uit verre landen, ze staan hier allemaal op het podium. De Dageraadplaats is een plek waar culturen samenkomen en waar iedereen zich meteen thuis voelt. Het wordt opnieuw samen genieten. Ook voor de kleinsten en jongeren, want elke vrijdag is er animatie vanaf 15u in en rond de exotische nomadentent.

Hans Mortelmans & Groep: vanaf 19u30
Eusébia: 21u00

OPENBAAR VERVOER:
-Dageraadplaats: Tram 11
-Halte Draakplaats: Bus 20, 21, 30, 34
-Halte Zurenborg: Tram 9, Bus 32
-Halte Plantin & Moretuslei: Bus 34

Meer info: https://www.zva.be/content/dageraadplaats-zurenborg


|Kalender

  • No events.

Organiseer je zelf een folkconcert of folkbal, stuur ons tijdig informatie door over de activiteiten die je organiseert. Wij garanderen je dat ze snel daarna op de site zal verschijnen. Organiseer je een folkbal dan kan je ook gebruik maken van het folkkalenderprogramma van Folkbalbende.