Muziek in de Wijk met o.a. Paris Texas in Ekeren

woensdag 15/08/2018
19:30

Paris Texas
Paris Texas is een vijf koppige band rond songsmid Gerrit Hüppertz, die zijn inspiratie haalt uit verscheidene roadtrips door het zuiden van de USA. De muziek is doorspekt van al het lekkers dat die Amerikaanse bodem te bieden heeft: van americana over de traditionele bluegrass tot countrymuziek.

Hof De Bist, Ekeren
De karavaan van Muziek in de Wijk houdt tijdens de zomer dag na dag halt op de gezelligste plekjes en zorgt overal voor een heus buurtfeest. Met muzikanten van over de hele wereld en talent van dicht bij huis. Doorlopend is er ook een pop-up terras met hapjes en drankjes en tropische beats van lokale dj’s. In het kasteel kan je de fototentoonstelling In the Quiet Moments bezoeken, van Katrin Dams en Carole Vandervoort. Uniek dit jaar is dat we elke woensdag om 18u starten met een mega-grill. In samenwerking met lokale verenigingen verzorgen we een uitgebreid groentenbuffet en bakken we uw vlees gaar. Schuif gezellig aan! Opgelet: reservatie verplicht via http://www.252cc.be

Paris Texas: vanaf 19u30
Segun Ola: 21u00

OPENBAAR VERVOER:
-Halte Tulpenlaan: Bus 33
-Halte Louislei: Bus 650, 685, 659, 670
-Station Ekeren: Trein, Bus 730, 33

Meer info: https://www.zva.be/content/hof-de-bist-ekeren


|Kalender

  • No events.

Organiseer je zelf een folkconcert of folkbal, stuur ons tijdig informatie door over de activiteiten die je organiseert. Wij garanderen je dat ze snel daarna op de site zal verschijnen. Organiseer je een folkbal dan kan je ook gebruik maken van het folkkalenderprogramma van Folkbalbende.