Muziek in de Wijk met o.a. VernietSteendood op het De Coninckplein

donderdag 16/08/2018
18:30

VernietSteendood
De mooie, jonge en zoetgevooisde Isabelle wordt omringd door vier door de wol geverfde oude rockers. “VernietSteendood” is een coverband uit Essen (België) en schuwt geen enkel genre: blues-, rock-, pop- en countrynummers uit lang vervlogen tijden (jaren ’60) maar ook eigentijdse nummers worden in een eigen jasje gegoten.

De Coninckplein
Op wandelafstand van het Centraal Station vind je de Atheneumbuurt. Een wandeling in de omliggende straten, bevolkt met mensen van meer dan 50 nationaliteiten, is een wereldreis op zich. Het De Coninckplein is het kloppende hart van deze buurt. Sinds de komst van de Stadsbibliotheek Permeke en onder impuls van Stad Antwerpen is het plein uitgegroeid tot een stuwende en vernieuwende mix van kunst, cultuur en samenleving. Muziek in de Wijk staat voor vakantie of de uitloper daarvan, buren zien of leren kennen, nieuwe culturen en smaken. Kortom, een ontdekking. Vanaf 16u zijn er leuke activiteiten voor de kinderen zoals grime, hennaschilderen en boetseren. Vanaf 17u ben je welkom voor zang- en dansdemonstraties.

VernietSteendood: vanaf 18u30
Segun Ola: 20u00

OPENBAAR VERVOER:
-Halte De Coninck: Tram 12, Bus 30
-Metrostation Elisabeth: Tram 2, 3, 5, 6, Bus 34
-Vlakbij F. Rooseveltplaats en Centraal station

Meer info: https://www.zva.be/content/de-coninckplein-antwerpen


|Kalender

  • No events.

Organiseer je zelf een folkconcert of folkbal, stuur ons tijdig informatie door over de activiteiten die je organiseert. Wij garanderen je dat ze snel daarna op de site zal verschijnen. Organiseer je een folkbal dan kan je ook gebruik maken van het folkkalenderprogramma van Folkbalbende.