Muzikale folkbarbecue in ‘t Ey in Belsele (vanaf 16u)

zaterdag 18/06/2016
16:00

zaterdag 18 juni vanaf 16u
We sluiten ons voorjaar af met een folkfeest mét barbecue (ook vegetarisch). Via deze link kan je reserveren voor de barbecue.

De muzikale omlijsting wordt verzorgd door:

Aistra Duo
‘Je bent jong en je wilt wat’ zal zonder twijfelen de leuze zijn van het piepjonge Aistra duo. Oscar Beerten en Robbe Broeckx heten ze, twee beloftevolle muzikanten én multi-instrumentalisten die in onze ogen beschikken over bakken talent. Ze spelen percussie, gitaar en zang (Robbe); viool, gitaar, mondharp, zang en overtoonfluiten (Oscar) en zijn de laatste maanden niet weg te slaan uit de (internationale) folkscène. Zelf omschrijven ze hun muziek als ‘Ethnische Folk’ met een moderne en groovy atmosfeer. Daaraan toevoegend ‘we play like a big crocodile’. Fantasie te over en dat weerspiegelt zich zeker in hun muziek. Om in de gaten te houden deze jongens, we hebben er wellicht het laatste nog niet van gehoord…

Aidreann
Reeds lang staat deze enthousiaste folkbende op ons verlanglijstje en vandaag is het zo ver! Zij mogen de avond omtoveren tot een heus dansfeest… Aidreann timmert al een tijdje aan de (folk)weg en dat begint z’n vruchten af te werpen. Je zeiet ze meer en meer op folkbals ten lande verschijnen en dat is niet vreemd. Hun uitgebreide bezetting en uitgekiende arrangementen nodigen uit tot dansen. Levendig, vurig én fris.

Vanaf 16u én gratis
Reserveren voor de folkbarbecue kan je via deze link – betalen gebeurt ter plaatse

Muziekclub ‘t Ey vzw
Koutermolenstraat 6b
9111 Belsele
03 772 11 93
0497 35 46 94

http://www.tey.be


|Kalender


Organiseer je zelf een folkconcert of folkbal, stuur ons tijdig informatie door over de activiteiten die je organiseert. Wij garanderen je dat ze snel daarna op de site zal verschijnen. Organiseer je een folkbal dan kan je ook gebruik maken van het folkkalenderprogramma van Folkbalbende.