Myrddin De Cauter (20u30) en Variomatic (22u30) in Kalmthout

maandag 3/08/2015
20:30

De eerste avond van de stage beginnen we met een concert van Myrddin De Cauter. Hij groeide op in een kunstenaarsfamilie en raakte al vroeg in de ban van de flamencogitaar. Na een spoedcursus door z’n vader Koen De Cauter trok hij naar Andalusië om er in de leer te gaan bij flamencolegenden als Gerardo Nuñez en Manolo Sanlucar. Hij zal een solo-concert spelen, met z’n eigen geluid, waarin hij flamenco, jazz en klassiek
laat versmelten tot iets heel nieuws. Afspraak op 3 augustus om 20u30 in de Parochiezaal van Nieuwmoer (Prelaat Deckerstraat 8).

We vliegen er maandag ook in met een stevig bal met Variomatic. Met doorwinterde muzikanten zoals Koen en Paul Garriau, Bert Leemans, Koen Dewaele, Dirk Verhegge en Stef Vanstraelen schakelt Variomatic vloeiend van eigentijdse folk naar funky popmuziek.
3 augustus om 22u30 in de Parochiezaal van Nieuwmoer (Prelaat Deckerstraat 8).

Alle info op de Facebookpagina van de Kalmthoutse Folkstage.

Of via http://www.folkstage.be


|Kalender


Organiseer je zelf een folkconcert of folkbal, stuur ons tijdig informatie door over de activiteiten die je organiseert. Wij garanderen je dat ze snel daarna op de site zal verschijnen. Organiseer je een folkbal dan kan je ook gebruik maken van het folkkalenderprogramma van Folkbalbende.