Naragonia Quartet op de Folkstage in Kalmthout

donderdag 2/08/2018
20:00

Naragonia Quartet stelt haar nieuwste cd ‘Mira’ voor.

Het Naragonia Quartet is meer dan enkel een instrumentale uitbreiding van het Naragonia duo Pascale Rubens en Toon Van Mierlo. Met een heel eigen repertoire en eigen klank garandeert het Naragonia Quartet u een avond prachtige muziek die zowel geschikt is voor een luisterconcert als voor een bal.

Maarten Decombel (mandola en gitaar) en Luc Pilartz (viool) creëren in combinatie met Toon Van Mierlo (Franse doedelzakken,diatonisch accordeon, fluiten, klarinet en sopraansaxofoon) en Pascale Rubens (diatonisch accordeon) een heel eigenzinnig en swingend universum waar het fijn vertoeven is.

Deze avond stellen zij op de folkstage hun nieuwste cd ‘Mira” voor, aangevuld met een ‘alle stoelen opzij, let’s dance’ gedeelte.


Elke avond wordt er een bal en/of luisterconcert georganiseerd.

Iedereen is welkom!
Voor deelnemers aan de stage zijn deze optredens inbegrepen in het inschrijvingsgeld.
Bezoekers betalen € 8 (volwassenen) / € 4 (kinderen van 6-12 jaar) / 0 € (kinderen van 0-5 jaar).

De concerten gaan van start om 20u30, de deuren gaan open om 20u15.

De concerten vinden plaats in de parochiezaal van Nieuwmoer (Kalmthout), Prelaat Deckersttraat 8, naast de kerk. Er is parkeerplaats in de nabijheid, net als een bushalte (lijn 670), al rijden er ’s avonds niet zo laat bussen.


donderdag 2 augustus om 20:00
Parochiezaal Nieuwmoer
Prelaat Deckersstraat 8
2920 Kalmthout

Meer info

Facebookevent


|Kalender

  • No events.

Organiseer je zelf een folkconcert of folkbal, stuur ons tijdig informatie door over de activiteiten die je organiseert. Wij garanderen je dat ze snel daarna op de site zal verschijnen. Organiseer je een folkbal dan kan je ook gebruik maken van het folkkalenderprogramma van Folkbalbende.